Aaponkirkontie 3G
05100 RÖYKKÄ
NURMIJÄRVI

Jokainen voi harjoittaa meditointia ja sillä voi olla monia hyötyjä. Se voi auttaa mm. rentoutumaan, helpottaa unensaantia sekä löytämään rauhaa itsensä kanssa.

Ensimmäisellä kerralla saattaa tuntua, ettet osaa rentoutua tai, että mieli on sotkuinen. Tämä on normaalia. Meditaatiota, kuten mitä tahansa asiaa, pitää harjoitella.

Jokainen matka mieleen on uniikki, eikä sieltä löydettyjä asioita voi välttämättä etukäteen ennustaa. Siksi on tärkeää edetä avoimin mielin, askel kerrallaan.

Meditoinnin avulla voi olla mahdollista saada auki vuosia kehossa olleita tunnelukkoja.

Alitajunnasta saattaa tulla esiin tukahdutettuja tunteita, joihin fyysinen keho saattaa reagoida. Tämä voi ilmetä esim. nauramalla tai itkemällä. Näitä ei kannata säikähtää tai hävetä, päinvastoin! Kun annat itsellesi luvan purkaa kehoon ja mieleen pakattuja tunteita voit kokea fyysistä sekä henkistä helpotusta.

Meditointi voi toimia loistavana työkaluna, kun haluaa löytää vastauksia oman elämän kysymyksiin sekä syitä omiin toimintatapoihin. Näiden vastausten avulla voi taas mahdollisesti lisätä viisautta elämää ja ennen kaikkea itseään kohtaan.

* Jokainen joogatunti päättyy meditaatio hetkeen.*

M E D I T A A T I O -piiri

 

Joukossa on voimaa!

 

Meditaatio piireissä kokoonnumme yhteen ja opettaja vie sinut meditaatio matkalle ohjaten sinua omaan kehoon ja mieleen.

 

Meditaatio hetkissä voidaan käyttää musiikkia ja/tai erilaisia instrumentteja kuten tiibetiläistä äänimaljaa ja shamaani-rumpua. Näihin hetkiin tuodaan äänen lisäksi myös tuoksu esim. suitsuke.

 

Meditaation jälkeen on mahdollisuus purkaa kokemaansa näin halutessaan.

 

Otahan meidän sometilit seurantaan niin et jää paitsi tulevista

tapahtumista.

Meditaatio
auttaa pysähtymään
Jooga
lisää hyvinvointia
Meditaatio
vie matkalle sisimpään
Jooga
Vahvistaa ja vetreyttää

Aaponkirkontie 3G

05100 Röykkä

NURMIJÄRVI

 

Y-tunnus: 3236544-2

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

copyright Nam Nada 2023

All rights reserved

OSTOKSILLE SHOPPIIN!

Olemme auki sopimuksen mukaan.
Voit sopia ajan painamalla alla olevaa
linkkiä.

Tervetuloa!