Aaponkirkontie 3G
05100 RÖYKKÄ
NURMIJÄRVI

P E R U S T A J A

 

Nimeni on Emma Roberts ja olen henkinen hyvinvointivalmentaja sekä joogaopettaja.

Jooga & meditaatio on kuulunut elämääni viimeiset 12 vuotta.

 

Lapsesta asti olen voimaantunut luonnossa ja rakastanut eläimiä. Leikin paljon metsässä ja keräsin kiviä. Suojelin kaikkea elävää.

 

Matkallani kohti aikuisuutta kadotin kuitenkin itseni vuosiksi. Yhteiskunta, joka väkisin yritti saada minua muottiinsa, tuhosi hiljalleen tuon iloisen luonnossa leikkineen lapsen. Oravanpyörä, syrjintä sekä huonot ihmissuhteet jättivät myös oman osansa mieleeni ja kehooni.

 

Tein vuosia töitä henkisen ja fyysisen hyvinvointini parissa. Rakensin omaa onneani pala palalta. Aloin harjoittamaan mieltäni, antamaan valtaa intuitiolleni sekä purkamaan minuun kuulumattomia uskomuksia sekä ajatuksia.

Olen löytänyt tieni takaisin metsään, iloon ja elämän ihmeellisyyksiin.

 

Jätin urani insinöörinä ja nyt päämääräni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Toivon, että omalla esimerkilläni innostaisin myös muita rakentamaan omaa onnea ja näin ollen tehdä työtä, jolla on merkitystä planeetallemme. Haluan kasvattaa hyvää, joka aikaansaa lisää hyvää.

 

Minun kanssani opit huutamaan metsään kauniita asioita!

 

                                                      - Emma

L Y R A   &   N A N D A

 

Galgo eli espanjanvinttikoira on yksi maailman kaltoinkohdelluimmista koiraroduista. Lyra on pelastettu espanjasta vuonna 2016 ja Nanda 2021.

 

Lyra voi omalla panostuksellaan luoda yhteyttä luontoon sekä opettaa kiitollisuutta. Hän on todella rauhallinen koira, jolla on alkukantaista viisautta

jaettavana niille ketkä haluavat häntä kuunnella.

Lyra aistii, jos meditaation aikana tarvitaan tukea. Tällöin hän saattaa tulla luoksesi ja olla kanssasi läsnä. Se on hänen valotyötänsä.

 

Kadulta pelastettu Nanda on vielä arka, mutta rohkistuu päivä päivältä.

Hän säteilee äidillistä, viisasta ja lempeää energiaa.

Tämä hellä sieluinen vinttikoira tulee tutustumaan omaan tahtiinsa, mutta aina uteliaana ja valmiina voittamaan omat pelkonsa. Rohkea Nanda!

*Nandan sielu lähti jatkamaan matkaansa toukokuussa 2023.

Aaponkirkontie 3G

05100 Röykkä

NURMIJÄRVI

 

Y-tunnus: 3236544-2

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

copyright Nam Nada 2023

All rights reserved

OSTOKSILLE SHOPPIIN!

Olemme auki sopimuksen mukaan.
Voit sopia ajan painamalla alla olevaa
linkkiä.

Tervetuloa!