Meditaatio
⦁ Jokainen voi harjoittaa meditointia ja sillä voi olla monia hyötyjä. Se voi auttaa mm. rentoutumaan, helpottaa unensaantia sekä löytämään rauhaa itsensä kanssa.

⦁ Ensimmäisellä kerralla saattaa tuntua, ettet osaa rentoutua tai, että mieli on sotkuinen. Tämä on normaalia. Meditaatiota, kuten mitä tahansa asiaa, pitää harjoitella.

⦁ Jokainen matka mieleen on uniikki, eikä sieltä löydettyjä asioita voi välttämättä etukäteen ennustaa. Siksi on tärkeää edetä avoimin mielin, askel kerrallaan.

⦁ Alitajunnasta saattaa tulla esiin tukahdutettuja tunteita, joihin fyysinen keho saattaa reagoida. Tämä voi ilmetä esim. nauramalla tai itkemällä. Näitä ei kannata säikähtää. Haluamalla parantaa haavoja, on ne koettava tunnetasolla uudestaan. Oikotietä onneen ei valitettavasti ole, tässäkään tapauksessa.

⦁ Meditoinnin avulla voi olla mahdollista saada auki vuosia kehossa olleita tunnelukkoja ja kokea sen jälkeen suurta fyysistä- ja henkistä helpotusta.

⦁ Meditointi voi toimia loistavana työkaluna, kun haluaa löytää vastauksia oman elämän kysymyksiin sekä syitä omiin toimintatapoihin. Näiden vastausten avulla voi taas mahdollisesti lisätä viisautta elämää ja ennen kaikkea itseään kohtaan.

* Jokainen joogatunti päättyy meditaatio hetkeen.*

Sosiaalinen Media

Älä jää paitsi elämän oivalluksista
sekä
ajankohtaisista tapahtumista.